چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ | 15 - 01 - 2025

Communist party of iran

گرامیداشت یاد سارینا اسماعیل زاده، مهدیس حسینی،  پیمان منبری و سعید یعقوبی 

همزمان با جلوگیری نیروهای امنیتی برای برگزاری مراسم تولد چهار تن از جان باختگان قیام ژینا بر مزار آن ها، روز شنبه ١٠ تیرماه،  کارزار گسترده ای در شبکه های اجتماعی به یاد سارینا اسماعیل‌زاده، مهدیس حسینی، پیمان منبری و سعید یعقوبی، معترض اعدام شده در اصفهان، به راه افتاد وجوانان معترض ایرانی با انتشار تصاویر، ویدیوها و سخنان این زنده یادان بر ادامه ی مبارزه تا پیروزی بر حکومت اسلامی تاکید کردند.
شبکه حقوق بشر کردستان گزارش داد مراسم بیست و ششمین سالروز تولد پیمان منبری از معترضان کشته شده به دست نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی که قرار بود روز شنبه دهم تیر ماه بر مزار او در بهشت محمدی سنندج برگزار شود به دلیل ” تهدید و فشار اداره اطلاعات ”  لغو شد. پیمان منبری متولد ۱۰ تیر ۱۳۷۶ بود که روز شانزدهم مهر در جریان تظاهرات مردمی شهر سنندج با شلیک مستقیم نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی کشته شد و پیکر او ساعت ٢ بامداد یکشنبه هفدهم مهرماه با حضور نیروهای امنیتی و شمار معدودی از اعضای خانواده‌اش در بهشت محمدی سنندج به خاک سپرده شد. فاطمه حیدری، خواهر جواد حیدری معترض کشته شده در قزوین، نیز در توییتی نوشت که حتی لغو مراسم تولد پیمان منبری بر سر مزار او در بهشت محمدی برای نیروهای امنیتی کافی نبوده و آنها مجدد به خانواده گفته‌اند : « حتی حق ندارید در خانه‌ی خودتان برایش تولد بگیرید. »
از سوی دیگر، محمد هاشمی، پسر خاله مجید کاظمی معترض اعدام شده در اصفهان، در توییتی خبر داد که : «به خانواده سعید یعقوبی هم اجازه نداده‌اند روز تولدش کنار مزارش باشند و این خانواده در منزل خود برای این معترض اعدام شده، تولد گرفتند.» سعید یعقوبی نیز متولد ۱۰ تیر ماه بود و پس از بازداشت در ارتباط با اعتراضات شامگاه ۲۵ آبان پارسال در محله خانه اصفهان و بدون دسترسی به دادرسی عادلانه و وکیل، به همراه مجید کاظمی و صالح میرهاشمی به اتهام “محاربه” در بامداد بیست و نهم اردیبهشت ۱۴۰۲ در زندان مرکزی اصفهان اعدام شد.
روز جمعه نهم تیر ماه تولد مهدیس (محدثه) حسینی دختر ۱۶ ساله‌ای بود که در جریان اعتراضات سی‌ام شهریور ماه با شلیک نیروهای امنیتی زخمی و مدتی بعد خانواده‌اش پیکر بی‌جان او را در منزل‌شان یافتند. مهدیس (محدثه) حسینی ۱۶ساله، در آغازین روزهای اعتراضات زن، زندگی، آزادی در آمل با شلیک مستقیم گلوله جنگی توسط نیروهای امنیتی جمهوری ‌اسلامی کشته شد.
بخش قابل توجهی از واکنش های اینترنتی به یادبود سارینا اسماعیل‌زاده اختصاص داشت، دختر ۱۶ ساله و دانش آموز مدرسه فرزانگان شهر کرج که در جریان اعتراضات به دست نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی کشته شد و پس از آن نیز خانواده‌‌اش به شدت تحت فشار دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی قرار گرفتند.

اشتراک در شبکه های اجتماعی: