وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش کابینه ای که رئیس آن یک قاتل حرفه ای است، چه کسی بود؟
پنجشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۰
شمس الدین امانتی
ابراهیم رئیسی، روز سەشنبە ١٩ مرداد ١۴٠٠، لیست کابینه پیشنهادی خود را برای اخذ رآی اعتماد به مجلس شورای اسلامی فرستاد. «قالیباف» با بیان اینکه کمیسیون های تخصصی از امروز به بررسی برنامه های وزرای پیشنهادی می پردازند، گفت «جلسات رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم از روز شنبه ۳۰ مرداد آغاز خواهد شد.» پس از گذشت چهار روز از بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی، سوابق و برنامههای ۱۹وزیر پیشنهادی مورد نقد و بررسی قرار گرفت. وزرای پیشنهادی به دفاع از برنامههای خود پرداختند و قرار بر این شد تا نمایندگان مجلس اسلامی، روز چهارشنبه ۳سهریور سرنوشت کابینه سیزدهم را مشخص کنند.
از میان ۱۹وزیر پیشنهادی ابراهیم رئیسی به مجلس «حسین باغگلی» وزیر اموزش و پرورش رای کافی نیاورد و از لیست وزرای پیشنهادی رئیسی حذف شد..
«باغگلی» عضو هیئت مدیره مؤسسه خدمات مشاورهای و پژوهشهای اجتماعی آستان قدس رضوی، مدیر مجموعه مدارس امام رضا در مشهد و از فعالان حوزه تعلیم و تربیت اسلامی است که توسط ابراهیم رئیسی به عنوان وزیر آموزش و پرورش رژیم جمهوری اسلامی معرفی شد.
«باغگلی» در سال ٩٧، از سوی رئیسی به سمت مدیرعامل بنیاد فرهنگی آستان رضوی منصوب شد که بنا به اظهارات نامبرده «برادر دینی آقای رئیسی است» یا به عبارتی دیگر، ایشان یار غار ابراهیم رئیسی است که این بار سر از وزارت پیشنهادی آموزش و پرورش رژیم اسلامی حاکم بر ایران درآورده بود، که نا کام ماند.
طبق اظهارات«پروین پور»عضو سابق شورای عالی مسکن «قرار است طی ۴ سال آینده ۴ میلیون واحد مسکونی ساخته شود؛ برای تامین مالی این طرح از منابع بانکی با طراحی یک تیم مالی خیلی قوی اقدام خواهد شد. در تهیه این طرح فرض را بر این گرفتهایم که ایران تا ۱۰۰ سال دیگر تحریم است و آمریکا ما را تحریم خواهند کرد.»؟! در همین رابطه «باغگلی« برادر (دینی – ناتنی) ابراهیم رئیسی گفت «حمایت شخص رئیس جمهور از آموزش و پرورش، مطالبه طولانی مدت خانواده تعلیم و تربیت است به همین دلیل آیتالله رئیسی به من اطمینان دادند که این پشتیبانی وجود خواهد داشت و قول دادند که از ۴ میلیون مسکن وعده داده شده به مردم، بخش مشخصی به فرهنگیان اختصاص داده خواهد شد.»
در ازای این بذل و بخشش ابراهیم رئیسی «باغگلی» وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش رژیم ارتجاعی حاکم بر ایران، تعهد کرده بود تا جلسات شورای عالی آموزش و پرورش را با حضور این قاتل حرفه ای، دنبال کند.
طبق اظهارات سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اسلامی، مجددآ در روز دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، با حضور وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری در کمیسیون اقتصادی، رتبه بندی معلمان را مطرح کردند، «باغگلی» در پاسخ به سوال مسئله رتبه بندی و افزایش حقوق معلمان گفت «نباید رتبه بندی را فقط محدود به افزایش حقوق کنیم؛ بلکه باید از آن به عنوان یک مسیر برای افزایش کیفیت آموزش استفاده کنیم. شاخص های رتبه بندی باید به نفع کیفیت بخشی باشد.»
این شرط و شروط و این بذل و بخشش «باغگلی» در رابطه با افزایش حقوق معلمان در مقایسه با «کیفیت آموزشی» همان فلسفه غیر قابل حل رتبه بندی و عدم افزایش حقوق معلمان در گذشته و حال است، به همین دلیل دست اندر کاران رژیم در عرصه آموزش و پرورش بر این باورند که «نیروی فکری، کار آمد و زنده طبق فرمایش مقام رهبری بر اساس هویت دینی و ملی کشور مبنای تغییر در نظام آموزش را سر لوحه کار خود قرار دهند.»
هویت دینی در نظام آموزشی مورد نظر خامنه ای، یعنی: تبعیض و نابرابری جنسیتی در همه عرصه های آموزشی و تربیتی، تثبیت سیستم محتوای ارتجاعی کتب درسی بر مبنای سند ارتجاعی تحول بنیادین آموزش و پرورش، اخذ شهريههاي سنگين مدارس كه هر ساله قبل از شروع سال تحصيلي و آغاز ثبت نام در مدارس عامل ايجاد دلهره و اضطراب درصد بالایی از والدين دانشآموزان، اخراح، دستگیری، زندان و برخورد وحشیانه و خشونت بار با معلمان معترض که خواهان حقوق و مزایای اولیه زندگی روزانه خود هستند و …. . گواهی بر«هویت دینی»خامنه ای و دارو دسته نامبرده است.
«باغگلی» درباره راهکار مشکل کمبود معلم گفت «کمبود ۱۹۷ هزار نفری معلم چیزی نیست که ما امروز بتوانیم حل کنیم. دوستان در مجموعه پیشتر این موضوع را با استفاده از راهکارهایی همچون سرباز معلمها و استفاده از معلمان بازنشسته حل کردهاند و مطمئن باشید کلاسی بدون معلم نخواهد ماند ما بدنبال راه حل ریشه ای تر برای حل این موضوع هستیم، در ضمن جایگاه آموزش و پرورش در دولت سیزدهم، جایگاهی ویژه است اگر وزیری داشتیم که در یک دورهای نمیتوانست از رئیس جمهور برای گفتوگو وقت بگیرد، خوشبختانه هنوز رأی اعتماد از مجلس نگرفته ام، تاکنون چندین جلسه با رئیس جمهور داشتم درباره جایگاه آموزش و پرورش در دولت سیزدهم صحبت کردیم،
از رئیسجمهور سؤال کردم «برای آنکه بتوانیم طرح رتبهبندی را اجرا کنیم شما پای کار خواهید بود؟ وی این قول را داد که تمام توان دولت را پای کار بیاورد و با همکاری مجلس این طرح را زودتر به تصویب نهایی برسانیم و اجرا کنیم، در ضمن قرار شد خودش شخصاً در جلسات شورای عالی آموزش و پرورش شرکت کند. اما «باغگلی» در این زمینه هم ناکام ماند.
همه آرزوهای«باغگلی» برباد رفت، وی قبلآ تاییدیه خود برای وزارت آموزش و پرورش را گرفته بود؟! اما علیرعم همه ارادت و بده و بستان ها وی با ابراهیم رئیسی، از مجلس اسلامی رأی اعتماد نگرفت. در واقع شکست«باغگلی»نه تنها برای خود او بلکه برای ابراهیم رئیسی نیز ضایعه بزرگی محسوب خواهد شد.رفته
اکنون رژیم با گذشت ۴۲ سال از حاکمیت ارتجاع ـ مذهبی خود تحت لوای«عدالت»تصمیم گرفته طرح رتبه بندی معلمان را اجرا کند؟ اما بحث بر سر خواست و جایگاه واقعی معلمان، مشکلات معیشتی این قشر زحمتکش، بی تفاوتی در قبال سرنوشت دانش آموزان و اجرای واقعی طرح رتبه بندی معلمان شاغل و بازنشسته که در جریان اعتراضات اخیر در ایران به مطالبه واقعی معلمان مبارز ارتقاء یافته است، در این بزرگ ترین دستگاه اجرایی با ( ۲ میلیون فرهنگی، ۱۴.۵میلیون دانش آموز و ۹۳۰ مورد ادارات مستقل شهرستان و منطقه) در ایران تحت سلطه رژیم اسلامی، که همچنان لاینحل مانده است، و فرهنگیان کشور خواهان رفع ایرادات آن هستند به شرح زیر است:
۱-مشخص نمودن دقیق ضرایب افزایش حقوق برای هر رتبه ۲-باقی ماندن رتبه های قبلی و اعمال رتبه بندی مطابق آن ۳ـ در نظر گرفتن سابقه تجربی و مدرک تحصیلی به جای آزمون ۴ـ حذف آزمون و هر گونه مدارک دست نیافتنی برای اخذ رتبه ۵- اعمال امتیاز تعجیل در مناطق محروم ۶- حذف بازه ی زمانی سه ساله و اجرای لایحه به طور کامل از فروردین سال جاری ۷ – اختصاص بودجه ۳۰ هزار میلیارد برای اجرای کامل لایحه رتبه بندی ۸ – امکان دستیابی همه معلمان به رتبه بندی بدون شرط سابقه و عدم محرومیت معلمان از دریافت رتبه های بالا ۹ – عدم محرومیت همکاران آموزشی شاغل در پست اداری از رتبهبندی ۱۰-کاهش زمان انتظار برای دریافت هر رتبه از ۶ سال به ۴ سال.
در جهت تثبیت خواست واقعی معلمان وظیفه همۀ انسان های مبارز، انقلابی و سکولار است تا از هر طریق ممکن به ادامه و پیشبرد جنبش اعتراضی معلمان و طبقه کارگر یاری رسانند تا ضمن تثبیت دست آوردهای مثبت این جنبش اعتراضی، زمینه را برای سایر جنبش های اعتراضی و توده ای در تقابل با تمامیت رژیم سرمایه داری جمهوری اسلامی را هموار کنیم.
۲۶ / ۸ / ۲۰۲۱
اشتراک در شبکه های اجتماعی:
تگ ها :
وزير