مونا مهرجویی در واکنش به حکم قصاص قاتل والدینش؛ در هشتک “نه به اعدام”: درخواست اعدام نداریم
پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

مونا مهرجویی، دختر داریوش مهرجویی کارگردان صاحبنام سینمای ایران، در واکنش به خبر تایید حکم متهمان پرونده قتل پدر و مادرش در اینستاگرام نوشت که او و خانوادهاش درخواست اعدام ندارند و خواستار مجازات جایگزین شده است.
خانم مهرجویی در حساب اینستاگرام خود با هشتگ «نه به اعدام» نوشت: خواسته ما انتقام و خشونت و اعدام نیست و خواهان مجازاتهای جایگزین به جای اعدام هستیم. خانم مهرجویی پیشتر نیز با حضور در مراسم تشییع والدینش بدون حجاب اجباری خبرساز شده بود. داریوش مهرجویی، از مهمترین کارگردانان و فیلمنامهنویسان سینمای ایران، همراه با همسرش وحیده محمدیفر در خانهاش کشته شد. اجساد این دو را دخترشان مونا مهرجویی کشف کرد.
پلیس استان البرز، بامداد یکشنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۲ خبر داد که داریوش مهرجویی کارگردان مشهور و وحیده محمدیفر، نویسنده و همسر او در خانهشان در فردیس کرج به قتل رسیدهاند. دادگستری استان البرز روز چهارشنبه از تایید حکم متهمان پرونده قتل داریوش مهرجویی، کارگردان سینما، و همسرش وحیده محمدیفر خبر داد. به گزارش خبرگزاری قوه قضائیه، رای بدوی شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز در تاریخ ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ صادر شد اما با فرجامخواهی متهمان، پرونده به دیوان عالی کشور ارجاع شد.
موسی خانی، وکیل «کریم» متهم ردیف اول، در اسفند خبر داده بود که موکلش به اتهام ارتکاب دو فقره قتل عمد به دو بار قصاص نفس و به اتهامات دیگر از جمله سرقت به حدود ۲۷ سال حبس محکوم شده است و سه متهم دیگر به اتهامات مختلف از قبیل شروع به قتل عمدی و معاونت در آن، ضرب و جرح عمدی و سرقت مجموعاً به ۷۷ سال حبس محکوم شدهاند. موسی خانی، وکیل «کریم» متهم ردیف اول، در اسفند خبر داده بود که موکلش به اتهام ارتکاب دو فقره قتل عمد به دو بار قصاص نفس و به اتهامات دیگر از جمله سرقت به حدود ۲۷ سال حبس محکوم شده است و سه متهم دیگر به اتهامات مختلف از قبیل شروع به قتل عمدی و معاونت در آن، ضرب و جرح عمدی و سرقت مجموعاً به ۷۷ سال حبس محکوم شدهاند.
خانم منوچهری بهعنوان وکیل پرونده بر این باور بود که متهمان این پرونده انگیزه کافی برای این جنایت نداشتهاند و احتمالا پای یک آمر دیگر در میان است. آقای مهرجویی خالق تعدادی از مطرحترین فیلمهای تاریخ سینمای ایران چه در قبل و چه در بعد از انقلاب است که با ساخت آنها، توانست چند نسل از ایرانیان را شیفته هنر هفتم کند.