برگزاری پنج (٥) تجمع اتوبوسرانی ایلام، اهالی اراک، بازنشستگان کرمانشاه، جمعی از ساکنین تهران وکارگران امامزادە هاشم
چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳
اعتصاب و تجمع اعتراضی کارکنان اتوبوسرانی در ایلام
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، روز سەشنبه ٤ دیماه، شماری از کارکنان ناوگان اتوبوسرانی ایلام، دست به اعتصاب زدند و در مقابل ساختمان استانداری ایلام تجمع کردند. این رانندگان نسبت به عدم تخصیص بودجه بازسازی اتوبوس های فرسوده که به حساب شهرداری واریز شده اعتراض دارند.
تجمع و راهپیمایی شهروندان در اراک دراعتراض به آلودگی هوا
روز سە شنبه ٤ دیماه، شماری از شهروندان ساکن اراک، ضمن تجمع در یکی از خیابان های این شهر دست به راهپیمایی زدند.این اقدام شهروندان مذکور در اعتراض به آلودگی هوا و فعالیت کارخانهها، نیروگاهها و پالایشگاههای آلاینده در این شهر صورت گرفته است.
تجمع اعتراضی فرهنگیان بازنشسه درکرمانشاه
به گزارش شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، روز سە شنبه ٤ دیماه، شماری از فرهنگیان که در سال ۱٤۰۲ بازنشسته شدند، در مقابل ساختمان اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه دست به تجمع زدند. این شهروندان خواستار دریافت ٦۰ درصد باقیمانده سنوات خدمت پس از ۱٤ ماه تعویق هستند و به پرداخت نشدن پاداش پایان خدمت، اجرا نشدن کامل رتبه بندی و همسان سازی اعتراض دارند.
تجمع اعتراضی شهروندان در تهران
روز سە شنبه چهارم دیماه، شماری از شهروندان در مقابل ساختمان سازمان حفاظت محیط زیست واقع در تهران دست به تجمع زدند. این شهروندان نسبت به عدم مدیریت وضعیت آلودگی هوا و بی توجهی مسئولین به این امر اعتراض دارند.
تجمع اعتراضی کارگران عوارضی امامزاده هاشم در گیلان
روز دوشنبه ۳ دی ماه، جمعی از کارگران بیکارشده عوارضی امازاده هاشم در گیلان، در این محل دست به تجمع زدند. این کارگران که حدود ۳۰ نفر هستند، نسبت به از دست دادن شغل خود در پی الکترونیک شدن خدمات عوارضی در جاده قزوین به رشت اعتراض دارند. به گفتهی آنها، طبق وعده مدیرعامل آزادراه رشت – قزوین قرار بود این افراد که تعدادشان به ۳۰ نفر میرسد با کمک استانداری گیلان و مجموعههای مرتبط مشغول به کار شوند اما هنوز این اتفاق نیفتاده است.
…………………………..
گزارشها از سقوط تولید دارو و خروج داروسازان از ایران
مرکز پژوهشهای مجلس اواخر آذرماه گزارشی درباره وضعیت حوزه صنعت کشور منتشر کرد که نشان میدهد بخش دارو، بعد از حوزه چوب و کاغذ از لحاظ افت تولید بدترین وضعیت را در میان صنایع کشور دارد.
بر اساس این گزارش، تولید شرکتهای داروسازی بورسی در بهار امسال٦/ ۲ درصد و در تابستان ۱۸.۵ درصد افت کرده است.
این گزارش اشارهای به وضعیت تولید داروی کل شرکتها نکرد، اما پیشتر جعفر قائمپناه سرپرست نهاد ریاست جمهوری از افت ۳۰ درصدی تولید دارو در ایران خبر داده بود.
روزنامه هممیهن روز سهشنبه چهارم دیماه گزارش داد متخصصان صنعت دارو، به دلیل تأخیر در پرداختها و نبود چشمانداز امیدوارکننده، ترجیح دادهاند برخی شرکتهای داخلی را ترک کنند یا برخی کارخانه تولیدی خود را به کشورهای همسایه انتقال دهند.