با ورود موشک های رادارگریز آمریکا به منطقه… آیا حمله آمریکا به ایران قریب الوقوع است؟
یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴

به گفته وب سایت اسرائیلی ماکور ریشون که به تصاویر ماهواره ای تکیه می کند، تحرکات ارتش آمریکا در منطقه نشان دهنده آمادگی گسترده علیه تهران است که بمب افکن های B-2 و هواپیماهای پشتیبانی در پایگاه دیگو گارسیا در اقیانوس هند بسیار فراتر از برد موشک های ایران فرود آمده اند.
این وب سایت گفت که سه بمب افکن بی-۲، هفت هواپیمای سوخت گیری کی سی-۱۳۵، یک هواپیمای ترابری سی-۱۷ و یک هواپیمای گشت دریایی پی-۸ای وارد این پایگاه شده اند که نشانه ای از افزایش آمادگی نظامی در بحبوحه تشدید تنش ها با ایران است. این همزمان با اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده بود که در آن هشدار داد که هرگونه حمله جدید حوثی ها به عنوان اقدام مستقیم نفوذ ایران تلقی خواهد شد. همانطور که سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد، تهران مسئول هر گونه تحولی است.
وی افزود: «این اقدامات در پاسخ به پرتاب موشک های حوثی ها و نگرانی ها در مورد گسترش سلاح های هسته ای ایران انجام می شود.»
بنا به گزارش ها، بمب افکن های دیگری در پایگاه نیروی هوایی ویتمن در میسوری فرود آمده اند، جایی که 20 بمب افکن B-2 آمریکایی در آن مستقر هستند. این وب سایت معتقد است که استقرار این بمب افکن ها در دیگو گارسیا به دور از تهدید ایران دارای اهمیت استراتژیک است. علاوه بر این، ناوهای هواپیمابر مانند یو اس اس هری ترومن و یو اس اس کارل وینسون علاوه بر جت های جنگنده اف-۳۵ ای به خاورمیانه اعزام شده اند که فشار آمریکا بر ایران را هم از نظر نظامی و هم از نظر دیپلماتیک افزایش داده است.
ترامپ به علی خامنه ای، رهبر ایران، هشدار داد و به تهران دو ماه مهلت داد تا با توافق هسته ای جدید موافقت کند.
با وجود تحولات نظامی، گزینه های دیپلماتیک همچنان روی میز است و مایک والتز مشاور امنیت ملی تاکید کرده است که “پیام به ایران روشن است: برنامه هسته ای خود را به طور کامل کنار بگذارید.”